Kérdőív

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív megválaszolásával. Köszönjük.
Ön honnan értesült a JOGPONT+ szolgáltatásairól?


Kérdőív elküldése

Előzmények

„A JOGPONT+ és a JOGPONT+ Mini európai uniós támogatással megvalósuló integrált és ingyenes jogi szolgáltatás a munka világában. A hét régióban megvalósult JOGPONT+ és JOGPONT+ Mini esetében összekapcsolódó projektek a korábbi, nagy sikerrel zárult JOGPONT Hálózat fejlesztésére irányultak, oly módon, hogy a legfontosabb szükségletekre reagálva, a jogterületek bővítésével és a tanácsadási formák szélesítésével továbbfejlesztett, még hatékonyabb jogi segítségnyújtást biztosítottak ingyenesen az együttműködő érdekképviseletek a projektek zárásáig. Azt követően a szolgáltatások csak önköltség mellett vehetők igénybe, illetve tagok részére költségmentesen, bővebb információt a régiós oldalakon találhat. Az önköltségről tájékozódjon régiók szerint. Tagnak kizárólag a régiót működtető kedvezményezettek saját igazolt tagjai számítanak.

A projekteket működtetők – ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ, OKISZ, KISOSZ, Munkástanácsok Országos Szövetsége, LIGA Szakszervezetek és STRATOSZ – célkitűzése megvalósult a projektidőszakban, egy valódi, hatékony – szakvizsgázott és gyakorlott ügyvédekkel dolgozó – rendszer épült ki, amely által ingyenes jogi segítséget kaphatott bármelyik állampolgár. A projekt folytatása esetén a szolgáltatások ismételten díjazás nélkül lesznek elérhetőek.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az egyes jogsegély-szolgálati formák, a tanácsadások tartalma, területei és egyéb részletes információk, valamint az igénybevétel feltételei megtalálhatók a www.jogpontplusz.hu honlap vonatkozó menüpontjaiban, amelyekből részletesebb információ nyerhető a projektről és szolgáltatásairól.”

Lezárult szolgáltatás:

JogÁsz Napok: a JOGPONT+ Mini projekt keretében lehetőség nyílt az állampolgárok számára, hogy információs rendezvényeinken – a kitelepült jogászok részéről – ingyenes, helybeni jogi segítséget vegyenek igénybe. A részletes információkat, a települések listáját és a megtartott rendezvények időpontjait megtalálja a JogÁsz napok menüpont alatt.

Személyes ügyfélfogadás
Telefonos jogsegély
Postai ügyfélfogadás
Jogsegély e-mailben
Online jogsegély
JogÁsz napok