Tisztelt Ügyfelünk!

2014. november 30-án a JOGPONT+ Mini projekt ingyenes szolgáltatásai lezárultak!

Honlapunkon továbbra is elérhető az Iratmintatár, ahol munkajogi, vállalkozási területeken hasznos mintákat talál (pl.: munkaköri leírás, felmondás, házassági szerződés), próbálja ki!
2014. május 31-én a JOGPONT+ projekt lezárult! A szolgáltatások díjmentesen nem vehetőek már igénybe.

A Projektek zárását követően az alábbi szolgáltatások vehetőek igénybe:

Személyes ügyfélfogadás: a JOGPONT+ és a JOGPONT+ Mini irodákban vehető igénybe, ahol gyakorlott ügyvédek személyre szabott tanácsadással és jogi felvilágosítással, iratmintákkal segítik az ügyfeleket. A személyes ügyfélfogadásra vonatkozó tájékoztató megtalálható a Személyes Ügyfélfogadás menüpont alatt, ahol tájékozódhat arról is, melyik település melyik régióhoz tartozik, így megtalálhatja a lakóhelyéhez, munkahelyéhez legközelebb eső irodát. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a JOGPONT+ projekt 2014. május 31-én lezárult, ahogy a JOGPONT+ Mini projektek is zárták 2014. november 30-án az ingyenes szolgáltatásaikat.

Az ezt követő időszakban szolgáltatásaink igénybevétele ÖNKÖLTSÉGES és a személyes tanácsadásokra általában ELŐZETES BEJELENTKEZÉS szükséges, bővebb információt a felső sávban, az adott Régiós JOGPONT+ vagy JOGPONT+ Mini kiválasztásával szerezhet.
Telefonos jogsegélyszolgálat: telefonos jogsegélyt a működtető szervezetek saját tagságuknak nyújtanak a projekt zárásától, ezt pedig a tagok a szervezetnél megszokott csatornákon és telefonszámokon vehetik igénybe.

Online jogsegélyszolgálat: Elektronikus tanácsadást a működtető szervezetek saját tagságuknak a projekt zárásától a szervezetnél megszokott csatornákon és telefonszámokon biztosítanak.

E-mailes jogsegélyszolgálat: Elektronikus tanácsadást a működtető szervezetek saját tagságuknak a projekt zárásától a szervezetnél megszokott csatornákon és telefonszámokon biztosítanak.

A jogi információszolgáltatás és tanácsadás célcsoportjába különösen a munkavállalók, álláskeresők, fiatalok és 50 év felettiek, a vállalkozók és vállalkozni szándékozók tartoznak.
A projektek SZOLGÁLTATÁSAIT a következő területekhez tartozó kérdésekben és problémákban lehet igénybe venni:

  • munkajog
  • társadalombiztosítás
  • társasági és cégjog
  • közigazgatási jog
  • családjog
  • pénzügyi és adótanácsadás (kizárólag magánszemélyeknek)

A területek jogi tartalmairól részletes információ a Jogsegélyszolgálat területei menüpontban érhetőek el.

A JOGPONT+ partnerség tagjai országos munkáltatói érdekképviseletek, a Kis- és Középvállalkozások Érdekképviseleti Szövetségének /KÉSZ/ tagjai: KISOSZ, OKISZ, ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ és az országos szakszervezeti szövetségek: a Munkástanácsok Országos Szövetsége és a LIGA Szakszervezetek.

JOGPONT+ Mini partnerség tagjai országos munkáltatói érdekképviseletek, a Kis- és Középvállalkozások Érdekképviseleti Szövetségének /KÉSZ/ tagjai: KISOSZ, OKISZ, ÁFEOSZ-COOP Szövetség, IPOSZ és országos szakszervezeti szövetségek: a Munkástanácsok Országos Szövetsége, a STRATOSZ és a LIGA Szakszervezetek..

Előzmények

Kérdőív

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi kérdőív megválaszolásával. Köszönjük.
Ön honnan értesült a JOGPONT+ szolgáltatásairól?


Kérdőív elküldése